Afrasteringen voor de landbouw

  • Afrasteringen voor de landbouw

Verschillende soorten vee binnen een omheining houden

Het beheer van grasland, een eeuwenoud gebruik dat teruggaat tot het Stenen Tijdperk, vormt de kern van de Europese landbouw. De behoefte aan een robuuste afrastering van hoge kwaliteit die de tand des tijds kan doorstaan is essentieel voor boeren overal in Europa.

Vroeger kon huisvee vrij rondzwerven waarbij het buiten bepaalde gebieden werd gehouden door middel van afrasteringen. Later en dan vooral in gebieden waar akkerbouw de belangrijkste landbouwactiviteit werd, moesten veehouders hun dieren steeds meer binnen afrasteringen houden.

Vandaag de dag hebben boeren behoefte aan stevige afrasteringen die:

- Tientallen jaren meegaan – en voor meerderen doeleinden bruikbaar zijn om verschillende soorten vee, variërend van schapen tot herten, letterlijk binnen de perken te houden
- Dassen, otters, wilde zwijnen en andere ongewenste dieren te weren

Stevig en makkelijk te plaatsen

Moderne afrasteringen maken gebruik van draad met een hoge trekkracht (High Tensile) dat strakker kan worden aangetrokken dan draden van zacht staal.

Deze aanpak levert een afrastering op die niet alleen op langere termijn robuuster is, maar ook goedkoop en snel te plaatsen.

Waarom Tornado?

Jarenlange ervaring –al 40 jaar producent en leverancier van draadafrasteringen.

Deskundig – de enige producent van draad afrasteringen die zich van oorspronkelijk landbouwbedrijf en aannemer voor afrasteringen verder heeft ontwikkeld.

Inzicht – unieke kennis van en inzicht in hoe afrasteringen in de praktijk moeten presteren.

Precies – zeer nauwgezette aandacht voor elk detail.

Professioneel – ontwerpers en leveranciers van topkwaliteit, waar voor uw geld, oplossingen voor afrasteringen en toonaangevend ondersteuning.

Extra informatie

Not sure which fence to choose? Call our expert helpline +44 (0) 1789 778766
EnglishIrelandFrenchGermanRussia