Permanent en tijdelijke afrasteringen voor de bosbouw

  • Afrasteringen voor de bosbouw

Bomen tegen beschadiging beschermen

Met de groei van het aantal wilde herten en de snelle stijging van de populatie wilde zwijnen is er toenemende vraag naar afrasteringen die voldoen aan verschillende vereisten.

Moderne bosbouwkundigen hebben behoefte aan afrasteringen waarmee ze wilde zwijnen en moeflon kunnen beheersen en jonge scheuten kunnen beschermen tegen wilde herten. Van oudsher zijn afrasteringen in de bosbouw bedoeld om jonge bomen te beschermen tegen vraat door herbivoren. Een dergelijke afrastering beschermt tevens de plaatselijke flora en de daarmee samenhangende fauna.

Afrastering op maat gemaakt voor u

Bij het kiezen van de juiste afrastering moet aandacht worden besteed aan heel veel verschillende vereisten om ervoor te zorgen dat het best mogelijk resultaat wordt bereikt.

Klik de link voor verdere informatie over ons assortiment bosbouw afrasteringen, aan die een scala van oplossingen biedt voor situaties variërend van bescherming van bossen, hertenhouderij, hertenafrastering voor infrastructuur, afrasteringen tegen wilde zwijnen tot nog veel meer.

Waarom Tornado?

Jarenlange ervaring –al 40 jaar producent en leverancier van draadafrasteringen.

Deskundig – de enige producent van draad afrasteringen die zich van oorspronkelijk landbouwbedrijf en aannemer voor afrasteringen verder heeft ontwikkeld.

Inzicht – unieke kennis van en inzicht in hoe afrasteringen in de praktijk moeten presteren.

Precies – zeer nauwgezette aandacht voor elk detail.

Professioneel – ontwerpers en leveranciers van topkwaliteit, waar voor uw geld, oplossingen voor afrasteringen en toonaangevend ondersteuning.

Extra informatie

Not sure which fence to choose? Call our expert helpline +44 (0) 1789 778766
EnglishIrelandFrenchGermanRussia