Afrasteringen om dieren bij wegen en spoorlijnen weg te houden

  • Afrasteringen om dieren bij wegen weg te houden

Sterkte en duurzaamheid

Afrasteringen voor wegen en spoorwegenbanen moeten sterk genoeg zijn om dieren als herten, dassen enwilde zwijnen te weren, maar ze moeten ook lange tijd hun oorspronkelijke vorm behouden. Zo niet, dan krijgen aannemers en beheerders van wegen en spoorwegenlijnen te maken met hoge kosten van onderhoud en reparatie.

A standard stock fence is little deterrent against determined creatures making every effort to follow their established routes. Tornado road and railway fencing provides a clear barrier that will stand the test Een standaard hekwerk schrikt vastberaden dieren, die er alles aan zullen doen hun looppaden te volgen, niet af. Tornado hekwerk voor wegen en spoorwegenbanen is sterk en kan de tand des tijds doorstaan. Gemaakt van draad met een hoge treksterkte, biedenTornado afrasteringen een kwaliteit die voldoet aan de hoogste Britse en Europese normen.

Afrasteringen die zijn ontworpen voor infrastructurele werken

Door de jaren heen hebben wij een goede werkrelatie opgebouwd met beheerders van wegen en spoorlijnen, ingenieursbureaus, lokale autoriteiten en natuurbeschermers om de beste oplossingen voor infrastructurele werken te kunnen aanbieden.

Onze afrasteringen voor wegen en spoorwegenbanen zijn scherp geprijsd en gemakkelijk en snel te plaatsen zodat ze moeiteloos binnen strakke budgetten en tijdsplanning blijven. Grote project die wij hebben gelevertgedaan zijn de M6 tolweg in het VK en de verbreding van de A453 in het VK.

Waarom Tornado?

Jarenlange ervaring –al 40 jaar producent en leverancier van draadafrasteringen.

Deskundig – de enige producent van draad afrasteringen die zich van oorspronkelijk landbouwbedrijf en aannemer voor afrasteringen verder heeft ontwikkeld.

Inzicht – unieke kennis van en inzicht in hoe afrasteringen in de praktijk moeten presteren.

Precies – zeer nauwgezette aandacht voor elk detail.

Professioneel – ontwerpers en leveranciers van topkwaliteit, waar voor uw geld, oplossingen voor afrasteringen en toonaangevend ondersteuning.

Extra informatie

Not sure which fence to choose? Call our expert helpline +44 (0) 1789 778766
EnglishIrelandFrenchGermanRussia