Afrastering voor Zonneboerderijen

  • Zonneboerderijen

Een scala aan afrasteringen voortoepassingen op zonneboerderijen

Met de aanhoudende zoektocht naar schone en hernieuwbare energie wordt zonne-energie steeds populairder en als gevolg daarvan groeit het belang van zonneboerderijen.

Zonneboerderijen vergen hoge investeringen en daarom is bescherming tegen diefstal of beschadiging van de dure zonnepanelen en de elektrische apparatuur van het grootste belang.

Bij de aanleg van zonneboerderijen op landbouwgronden wordt er rekening gehouden met het feit dat schapen naast de panelen kunnen grazen.

Uw zonnepanelen beschermen

Tornado’s afrasteringen voor zonneboerderijen, gemaakt van High Tensile draad, voldoen aan de hoogste Britse en Europese standaarden terwijl bovendien het hekwerk past in de natuurlijke omgeving. Paladin of Palisade hekwerken mogen weliswaar zekerheid geven, maar zijn zelden geschikt in een plattelandsomgeving, iets dat door veel planologische diensten wordt onderkend.

Afrasteringen voor Zonneboerderijen van Torando weren niet alleen wild en geven niet alleen eerstelijns bescherming tegen indringers in combinatie met camera’s, maar zijn ook zo ontworpen dat ze op een natuurlijke manier samenvallen met hun omgeving.

Product keuze

Product Specificatie Gebruiken voor:
R13/192/15 Standaard hekwerk voor zonneboerderijen
R19/180/5 Een dichte, onbuigzame maaswijdte voor grotere zekerheid

Waarom Tornado?

Jarenlange ervaring –al 40 jaar producent en leverancier van draadafrasteringen.

Deskundig – de enige producent van draad afrasteringen die zich van oorspronkelijk landbouwbedrijf en aannemer voor afrasteringen verder heeft ontwikkeld.

Inzicht – unieke kennis van en inzicht in hoe afrasteringen in de praktijk moeten presteren.

Precies – zeer nauwgezette aandacht voor elk detail.

Professioneel – ontwerpers en leveranciers van topkwaliteit, waar voor uw geld, oplossingen voor afrasteringen en toonaangevend ondersteuning.

Extra informatie

Not sure which fence to choose? Call our expert helpline +44 (0) 1789 778766
EnglishIrelandFrenchGermanRussia